ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς Αρτοποιεία ή Φούρνους

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ και ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ

Παρακαλούμε να μας δώσετε προσφορά για προμήθεια σάντουιτς (έντυπο 1) και κουλουριών  σουσαμένιων (έντυπο 2) για τους επιμορφωτές, εκπαιδευτικούς και μαθητές στο πλαίσιο σεμιναρίων, ημερίδων, εκδηλώσεων καθώς και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  που θα πραγματοποιηθούν στο  ΚΠΕ Καλαμάτας από Ιανουάριο έως 10 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020»,  ΑΠ 6 – Περιφέρειες σε Μετάβαση.

Το σάντουιτς θα πρέπει να αποτελείται από φρέσκο ψωμί ημέρας (όχι κατεψυγμένο), μπαγκέτα χωριάτικη σύμμεικτο 120 γρ. με σουσάμι, μεσσηνιακή φέτα 40 γρ. (όχι λευκό τυρί), τομάτα Μεσσηνίας, ελαιόλαδο Μεσσηνίας και ρίγανη Ταϋγέτου. Το κάθε σάντουιτς θα είναι τυλιγμένο ξεχωριστά (αεροστεγώς ή με διαφανή μεμβράνη) και να συνοδεύεται από χαρτοπετσέτα.

Το κουλούρι να είναι σουσαμένιο τύπου «Θεσσαλονίκης», μαλακό και σε ατομική συσκευασία (έως 50 γρ.).

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στο χώρο του ΚΠΕ (Θουκυδίδου 2) στις 8.30 το πρωί  κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας από την προηγούμενη ημέρα.

Λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών: Τρίτη 17/1/2017 και ώρα 12:00. Οι προσφορές να παραδοθούν στο ΚΠΕ Καλαμάτας, Θουκυδίδου 2. Στις τιμές να συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Σε περίπτωση που κατά την παράδοση – παραλαβή των προϊόντων, βρεθεί προϊόν εκτός των προαναφερθέντων προδιαγραφών ή/και οργανοληπτικά αλλοιωμένο (γεύση, άρωμα, εμφάνιση) υποχρεούστε σε άμεση αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση έχουμε δικαίωμα επιστροφής και με υποχρέωση από εσάς να πιστώσετε την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Σε περίπτωση που η αλλοίωση δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα (π.χ. υγείας) θα έχετε την υποχρέωση να καλύψετε κάθε οικονομική υποχρέωση που θα προκύψει.

Το κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του είδους όπως αυτές περιγράφονται παραπάνω. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στις 17/01/2017 και ώρα 12:00 από τριμελή επιτροπή η οποία ορίστηκε με απόφαση του ΚΠΕ Καλαμάτας.

Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της προκύρηξης και τη φόρμα προσφοράς (έντυπο 1 και έντυπο 2).

—————————-

Μοιράσου το!