Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε διήμερο Σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «ΕΛΙΑ»

Το ΚΠΕ Καλαμάτας, ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΕΛΙΑ», διοργανώνει διήμερο Σεμινάριο Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στις 6 και 7 Μαΐου 2017 (απόγευμα Σαββάτου 6 και το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου 2017). Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Καλαμάτας (Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα) και σε πεδίο (επιλεγμένα σημεία της Καλαμάτας).
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της χώρας, οι οποίοι είναι μέλη του Δικτύου «ΕΛΙΑ», σε Υπευθύνους Π.Ε. ή Σχ. Δραστηριοτήτων οι οποίοι έχουν σχολεία τους στο Δίκτυο, σε εκπαιδευτικούς μέλη Π.Ο. των συνεργαζόμενων με το Δίκτυο ΚΠΕ και στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου, σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 200064/Δ2/23-11-2016 έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Σεμιναρίου θα γίνουν εισηγήσεις, θα γίνει επίσκεψη σε πεδίο, θα διεξαχθούν εργαστήρια, θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιαστεί το έργο του Δικτύου και το έργο των σχολικών μονάδων που ανήκουν στο Δίκτυο. Θα παρουσιαστούν καινοτομίες, θα λυθούν πιθανές απορίες και θα διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί στο έργο τους.
Το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου και οι τελικοί Πίνακες των Συμμετεχόντων (Τακτικών και Αναπληρωματικών) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Καλαμάτας.
Το ΚΠΕ Καλαμάτας θα καλύψει από τη Διαχειριστική του Επιτροπή και το ΤΔΕ του Διαχειριστικού φορέα, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», ΑΠ 6 – Περιφέρειες σε Μετάβαση, τα έξοδα:
υλικών εργαστηρίων και αναλώσιμων (γραφική ύλη, φάκελοι κ.ά.)
διαμονής σε ξενοδοχείο (δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια) των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών, των οποίων η έδρα απέχει από την Καλαμάτα απόσταση μεγαλύτερη από εκατόν εξήντα (160) χιλιόμετρα, εφόσον αυτοί κινούνται με ιδιωτικής χρήσης ή υπηρεσιακό αυτοκίνητο και μεγαλύτερη από εκατόν είκοσι (120) χιλιόμετρα, όταν κινούνται με συγκοινωνιακό μέσο. Για μετακινήσεις από την ηπειρωτική στη νησιωτική χώρα και αντίστροφα ή από νησί σε νησί σε απόσταση μεγαλύτερη από είκοσι (20) ναυτικά μίλια. Αν η μετακίνηση λαμβάνει χώρα και στην ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, η συνολική απόσταση από την έδρα του μετακινούμενου μέχρι τον τόπο προορισμού υπολογίζεται σε χιλιόμετρα.
διατροφής των συμμετεχόντων (καφέδες, κουλουράκια, δεκατιανό, γεύμα)

Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει με δικά τους έξοδα.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της χώρας, οι οποίοι ανήκουν στο Δίκτυο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Σεμιναρίου, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεών τους μέχρι την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017. Από κάθε σχολείο μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μόνο δύο εκπαιδευτικοί, ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός.

Οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που θα δεχτούν αιτήσεις εκπαιδευτικών της Δ/νσής τους, παρακαλούνται:
να καταρτίσουν αξιολογικό πίνακα με τα ονόματα τακτικών και αναπληρωματικών εκπαιδευτικών (σύμφωνα με το πρότυπο που επισυνάπτεται). Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα προηγηθούν:
Τα νέα μέλη που εντάχθηκαν στο Δίκτυο «ΕΛΙΑ» κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017 και δεν έχουν παρακολουθήσει ξανά σεμινάριο του Δικτύου
Τα παλαιά μέλη που οι εκπαιδευτικοί τους δεν έχουν παρακολουθήσει ξανά σεμινάριο του Δικτύου
να αποστείλουν την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 τον πίνακα ηλεκτρονικά στο ΚΠΕ Καλαμάτας
(mail@kpe-kal.mes.sch.gr), καθώς και τις αντίστοιχες αιτήσεις των εκπαιδευτικών στο fax 27210.86147

Συνημμένα:
1. Αίτηση Εκπαιδευτικού
2. Αξιολογικός πίνακας τακτικών και αναπληρωματικών εκπαιδευτικών
Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Καλαμάτας
Γεώργιος Παναγόπουλος

 

122_2017_Πρόσκληση εκπκών σε Σεμινάριο Δικτύου «ΕΛΙΑ»

Αίτηση εκπαιδευτικών μελών Δικτύου ΕΛΙΑ

Πίνακας συμμετεχόντων εκπαιδευτικών

Μοιράσου το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *